STARWARS levitation bluetooth wireless stereo (Limited Edition) – Beyond Unusual

TODAY ONLY - 50% OFF HOLIDAY DISCOUNT

STARWARS levitation  bluetooth wireless stereo (Limited Edition)

STARWARS levitation bluetooth wireless stereo (Limited Edition)

$161.97 $262.14 Save $100
some_text

HURRY! ONLY 50 LEFT!

Hours Minutes Seconds

Sale Ends Once The timer Hits Zero!

 

 The Death Star Speaker spins above the magnetic base constantly. This cute little guy has superb volume levels for a rich stereo sound in crisp high definition. The perfect accessory completes any decor at your home and office, and always enjoy vivid, full-bodied music, wherever your music adventure takes you.


How To Levitate

1. Make sure the base is turned on an placed on a flat surface.
2. Holding the orb in your hands, slowly lower it towards the center of the base.
3. When you feel the orb start to levitate -- let go! Voila!
4. To make the orb spin automatically, rotate the orb once manually to get it spinning in the desired direction. (Notice: Failure to connect the boom box ball with base after 3 times, please pull out the charger and reconnect it with charging.)
5. When connecting the boom box ball, ensure that it is not surrounded within 10cm or electronical products(computer, phone) within 20cm.


Packing list

1 x Portable Bluetooth Speaker 
1 x Charger 
1 x User Manual 
1 x Usb Cable 
1 x Charging Cradle

with the carton packaging / without the carton packaging


List of dead stars

 

1 What is the material of the 1 speakers, the size and weight of the number?

 

Answer: the material is plastic, sound box ball size: ball diameter95millimeterMagnetic suspension base size:H150*31.5    millimeter.280g    Weight of magnetic suspension base:600g   After packing, the total weight is:2.1KG

 

2 speakers are charging or plug in?

 

Answer: speaker ball is charged, the package is equipped with Android charging data line.

 

The magnetic suspension base is a plug-in power supply, and the package is equipped with a special adapter.

 

3 Bluetooth is the most remote receiving distance?

 

Answer: the most remote for8-10M.

 

4 are the lines of the sound box body painted?

 

Answer: not painting, the surface is a layer of seamless stickers, will not affect the appearance of the

 

5 how long does it take to charge the ball, and how long will it be used?

 

Answer: speaker ball charging time:3hour

 

Play time: play equipment1/2The volume is about6-8hourThe volume is about5hour

 

6 magnetic suspension base USB output port is done?

 

Answer: BaseUSBPorts are used for charging mobile devices, or other needsUSBPower supply equipment can also be used.

 

7 how to suspend the Bluetooth speaker ball on the base?

 

Answer: please put the magnetic suspension base on the level of the desktop.

 

,To find a location holding ball speaker is a base of the force can be firmly, then slowly release the speaker Pro ball.

 

Note: if continuous3Try not successful, you can unplug the base power, a few seconds to re connect the power to try. When using this product,10cmCan not have metal objects, other electronic products (computers, mobile phones and the like) distance20cmFar.

 

8 can only be connected to the use of mobile phone Bluetooth?

 

Answer: not necessarily, if the computer can also be connected to Bluetooth, but most of the cases are connected to the use of mobile phone bluetooth.

Real time Visitor right now